Show menu

Barve za lesene hiše in vrtno pohištvo

Tirolski proizvajalec barv in lakov  je specialist kar se tiče zaščite lesa in njegove končne obdelave. Adler ima kar 20 letno tradicijo pri razvoju in raziskavah vodnih barv  in premaznih sistemov. V vsem tem času se je razvoj vodnih materialov izboljševal skupaj z izboljšanimi surovinami iz katerih so razvili produkte družine Lignovit.
 
Družina Lignovit je zasnovana za profesionalno uporabo in zaščito zunanjih lesenih konstrukcij. Lazure Lignovit uporabljamo predvsem za lesene fasade hiš, zunanje vrtno pohištvo, lesene ograje ter ostale lesene izdelke, ki so izpostavljeni vremenskim vplivom. Produkti, ki predstavljajo družino Lignovit so na vodni osnovi in ustvarijo tanek sloj na površini – ki pa je ključen za vzdržljivost premaza zunaj.

NOVOST

S premazom ADLER do metalik efekta!

Z ADLER Lignovit Platin boste na lesenih fasadah čisto preprosto dosegli spektakularne učinke. Posebni pigmenti pričarajo metalik efekt - lesketajoče se barvne odtenke in z večjo refleksijo povečajo UV obstojnost premaza. Lignovit Platin se najbolje poda modernim lesenim gradnjam, saj se ga lahko s pomočjo sistema Promix, pigmentira v raznorazne izvirne odtenke: od žlahtne kremenasto sive do futuristične lazurno modre. Preizkušena tehnologija Lignovit poleg tega zagotavlja preprosto uporabo, zračnost in izjemno dobro odpornost proti vsem vremenskim vplivom.
Katalogi in barvne karte
Izdelki
Impregnacija za les - brezbarvna
Univerzalna tankoslojna lazura za les na vodni osnovi
Univerzalna lazura za les na vodni osnovi
Temeljni ali vmesni premaz na vodni osnovi
Ekološko olje za les
Lazura za les na vodni osnovi - metalik
Vodni premaz za notranje prostore
Olje za les na osnovi topil za zunanjo uporabo
Pokrivna lazura za les na vodni osnovi
Impregnacija za les - brezbarvna
Premaz za lesene površine
Olje za tikov les
Univerzalni premaz - mat
Pokrivna lazura za les na vodni osnovi